Sinterfun mini 
Wilt u een levendig Sinterklaasbezoek waar kinderen zich niet snel vervelen en waar leuke activiteiten zijn?
 
Dan is het SinterFun mini bezoek de perfecte oplossing!
 
Hiermee kunt u de kinderen iets extra’s meegeven en beleven zij een interactief bezoek van minimaal 60 minuten.
Sinterclub organiseert op locatie het SinterFun mini bezoek. Een Sinterklaasbezoek speciaal voor bedrijven en verenigingen waar niemand zich hoeft en zal vervelen!
 
Na een welkomstwoordje van de Sint worden de kinderen in groepjes verdeeld en gaan zij langs 2 verschillende activiteiten. Eén van deze activiteiten is een Meet & Greet met de Sint en de 2e activiteit wordt in overleg met het gastbedrijf overlegd. Dit kan een knutseltafel zijn, een Pietenhindernisbaan of bijvoorbeeld een echte Pietendisco!
 

Sinterclub stuurt de Sint en de Pieten langs, de opdrachtgever dient zelf de benodigdheden voor het bezoek te regelen. U ontvangt van Sinterclub een lijstje met benogdheden.
In overleg is het mogelijk dat Sinterclub de overige benodigdheden regelt tegen een meerprijs.

Na de activiteiten delen de Sint en de Pieten cadeautjes uit en is er tijd om met ze op de foto te gaan.
 
Dit bezoek is zeer afwisselend en zeer geschikt voor groepen tot 20 kinderen. De Sint brengt minimaal 3 Pieten mee en ze blijven minimaal 60 minuten bij u op bezoek!
 
 
De kosten voor het Sinterfun Mini bezoek bedragen:

€575,-
Deze kosten zijn exclusief 6% btw.

 

Sinterclub biedt 3 mogelijkheden voor een georganiseerd SinterFun bezoek.
 
• Het SinterFun All-In Feest
Hierbij hoeft u als gastbedrijf zelf niks voor het bezoek te regelen, behalve het beschikbaar stellen van de ruimte en het regelen van de cadeautjes.
• Het Sinterfun Feest
Hierbij regelt u als gastbedrijf zelf alle benodigdheden.
• Het Sinterfun Mini bezoek
Hierbij regelt u als gastbedrijf zelf alle benodigdheden.

 
 

Wilt u meer informatie over de Sinterfun bezoeken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 
 

Bent u op zoek naar het traditionele Sinterklaasbezoek van 45 tot 60 minuten bij uw bedrijf, vereniging of school? Dan verwijzen wij u graag door naar de pagina's bedrijfsbezoeken, schoolbezoeken, winkelcentra, show & events, overige bezoeken en sinterklaas in de media.