Sinterfun feest 
Wilt u eens iets anders tijdens uw Sinterklaas feest?

 

Sinterclub biedt als enige in Nederland een compleet georganiseerd en avontuurlijk Sinterklaasbezoek aan van 90 tot 120 minuten!
 

Het SinterFun Feest bezoek kan overal in Nederland plaatsvinden en is zeer geschikt voor bedrijven waar 50 tot 100 kinderen aanwezig zijn.
Bij het SinterFun Feest bezoek is plezier gegarandeerd!
 

Zodra alle belangrijke gasten zijn gearriveerd zal de Sint zijn intrede doen. Samen met de Pieten wordt er letterlijk een feestje gebouwd, waarna alle aanwezige kinderen in groepjes met de diverse Pieten aan verschillende Sinterklaas activiteiten gaan deelnemen.
 

Zo kan er een Pietenparcour, een Pietendisco en/of een knutseltafel op locatie worden opgebouwd. Uiteraard krijgt iedereen uitgebreid de tijd voor een knusse, persoonlijke ontmoeting met de Sint waarbij er weetjes uit het grote boek behandeld kunnen worden.

 

Als afsluiting van het bezoek is het tijd voor cadeautjes en kan iedereen met de Sint en de Pieten op de foto.
Bij dit bezoek neemt de Sint minimaal 4 Pieten met zich mee, uiteraard zorgen de Pieten voor heerlijk strooigoed.
 

Bij het SinferFun Feest bezoek verzorgd Sinterclub alleen de Sint en de Pieten. De overige benodigdheden en begeleiders moet het gastbedrijf zelf regelen.
U ontvangt van Sinterclub een handleiding met de dingen die u dienst te regelen.
 

Het is mogelijk dat Sinterclub het gehele bezoek organiseert,inclusief alle benodigdheden en begeleiders. Voor dit bezoek verwijzen wij u door naar de SinterFun al-inn pagina
 

De Sint en de Pieten komen tussen de 90 en 120 minuten bij u op bezoek.
 
 
De kosten voor het Sinterfun Feest bezoek bedragen:

€775,-
Deze kosten zijn exclusief 6% btw.

 

Het is mogelijk dat Sinterclub het gehele bezoek organiseert, inclusief alle benodigdheden en begeleiders. Voor dit bezoek verwijzen wij u door naar de SinterFun al-inn pagina.

 
 
 

Sinterclub biedt 3 mogelijkheden voor een georganiseerd SinterFun bezoek.
 
• Het SinterFun All-In Feest
Hierbij hoeft u als gastbedrijf zelf niks voor het bezoek te regelen, behalve het beschikbaar stellen van de ruimte en het regelen van de cadeautjes.
• Het Sinterfun Feest
Hierbij regelt u als gastbedrijf zelf alle benodigdheden.
• Het Sinterfun Mini bezoek
Hierbij regelt u als gastbedrijf zelf alle benodigdheden.

 
 

Wilt u meer informatie over de Sinterfun bezoeken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 
 

Bent u op zoek naar het traditionele Sinterklaasbezoek van 45 tot 60 minuten bij uw bedrijf, vereniging of school? Dan verwijzen wij u graag door naar de pagina's bedrijfsbezoeken, schoolbezoeken, winkelcentra, show & events, overige bezoeken en sinterklaas in de media.