Zwarte Piet op bezoek
 

Is Sinterklaas ontvangen nog iets te spannend? Geen probleem! De Sint stuurt ook gezellige Zwarte Pieten op pad om de cadeautjes op tijd te bezorgen!
Sinterclub verzorgd huisbezoeken bij particulieren thuis in de Gemeente Duiven en Westervoort en in de plaatsen Lathum en Zevenaar.
 
 
 

Pieten Huisbezoek

 

2 enthousiaste Pieten komen persoonlijk de cadeautjes afgeven. Ze zingen graag een liedje mee en maken een praatje.
De Pieten hebben het Grote Boek van Sinterklaas niet bij zich, dus ze kunnen geen weetjes over de aanwezige kinderen behandelen.
Nadat de eerste cadeautjes zijn uitgedeeld vertrekken de Pieten weer. De kinderen zullen de verjaardag van Sinterklaas op een magische manier beleven.

Een Pietenbezoek duurt ongeveer 15 minuten en de 2 Pieten brengen uiteraard heerlijk strooigoed mee!

 

De kosten voor een huisbezoek door 2 enthousiaste Pieten bedragen:

€25,-


 

Betrap Zwarte Piet
!!! NIEUW BEZOEK in 2018 !!!

 

Wie heeft vroeger niet geprobeerd Zwarte Piet te betrappen als hij de cadeautjes kwam brengen? Elke keer wist hij ze weer ongezien te bezorgen.

Toch is er nu een mogelijkheid om Zwarte Piet te betrappen!

De kinderen kunnen Zwarte Piet betrappen als hij de cadeautjes stiekem af wil leveren. De Pakjespiet maakt deze keer toch echt iets te veel herrie!
Nu de Piet toch is gezien geeft hij de cadeautjes persoonlijk af, maakt even een praatje, zingt een liedje en vertrekt weer.

Een “Betrap Zwarte Piet” bezoek duurt ongeveer 5 minuten en de Piet brengt heerlijk strooigoed mee.
Met Sinterclub kunt u bespreken hoe of waar de Piet aan-/ binnen komt

 

De kosten voor een Betrap Zwarte Piet bezoek bedragen:

€10,-

De Pieten zijn (bijna) altijd op tijd. Om u toch niet te laten verrassen, of wanneer de Pieten onverhoopt toch iets vertraging hebben opgelopen, ontvangt u ongeveer 10 minuten voordat zij arriveren een SMS van de Plan Piet.

 

 

Wilt u de Sint en Pieten samen bij u thuis ontvangen? Kijkt u dan even op onze pagina Sint en Piet op bezoek.

 
 

Voor informatie over bedrijfs- vereniging of schoolbezoeken verwijzen wij u graag door naar onze pagina bedrijfsbezoeken, schoolbezoeken, winkelcentra, shows & events, overige bezoeken, of Sinterklaas in de media.