Bezoeken

Huisbezoeken


Huisbezoeken brengen wij bij particuliere gezelschappen met in het middelpunt maximaal 10 kinderen (het totaal aantal "grote kinderen" en volwassenen maakt dus niet uit, het gaat met name om de tijd die Sint besteed aan het lezen uit het grote boek). Bij grotere groepen is een langer bezoek mogelijk voor een meerprijs, vraag hiernaar bij het reserveren.

Huisbezoeken brengen wij vooral in de gemeenten Duiven, Zevenaar en Westervoort. Zo nu en dan is het voor Sint en Pieten mogelijk om uit te wijken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Sinterklaas Huisbezoek

Sinterklaas komt bij u thuis op visite! Vergezeld door twee gezellige Pieten wordt uw feest helemaal compleet. De Sint neemt zijn grote boek vol met weetjes mee. De Pieten zorgen voor heerlijk strooigoed! De Huisbezoeken duren 20 tot 30 minuten.

De kosten voor een huisbezoek van Sint met 2 pieten zijn:

€55,-.

Pieten Huisbezoek

De Pieten betrappen als ze de cadeaus komen brengen? Dit bezoek is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen,die de komst van Sinterklaas nog iets te spannend vinden. Het bezoek duurt 15 minuten en de 2 Pieten nemen uiteraard heerlijk strooigoed mee!

De kosten voor een huisbezoek door 2 enthousiaste Pieten zijn:

€20,-

Sinterklaas bezoek voor bedrijven en andere instellingen


Sinterklaas op bezoek bij uw bedrijf, school of bijvoorbeeld vereniging? De Goedheiligman is niets te gek en hij neemt minimaal 3 Pieten mee. Deze bezoeken duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur afhankelijk van de grote van uw groep. Meer of minder Pieten, een langer of korter bezoek? In overleg is alles mogelijk en graag passen wij het bezoek naar uw wensen aan! Kosten op aanvraag ivm diversiteit bezoeken.

Overige bezoeken, shows en events


Sinterklaas doet graag mee aan uw evenement! Denk hierbij aan feestelijkheden zoals een bedrijfsopening, feestmiddag/avond en intochten! Ook creeert Sinterclub shows en voorstellingen op maat. Omdat de meeste wensen zo uiteen lopen, vragen wij u contact met ons op te nemen voor de vele mogelijkheden.